Ana SayfaHaberlerFIFA, Nusret'in Dünya Kupası finali sonrası sahaya inip kupa kaldırması hakkında soruşturma...

FIFA, Nusret’in Dünya Kupası finali sonrası sahaya inip kupa kaldırması hakkında soruşturma başlattı: “Girmesine izin veren personel ceza alacak”

Dünyaca ünlü Türk şef Nusret Gökçe’nin, Arjantin Milli Takımı’nın Dünya Kupası sevincine ortak olması tartışma yaratmıştı.

Nusret’in sahaya girip futbolcuları sıkıştırması ayrı bir tartışma konusu olurken, akreditasyon kartını nasıl aldığı sert suçlamalar doğurmuştu.

Sky Sports’taki habere göre; FIFA, Nusret’in Dünya Kupası finali sonrası sahaya inip kupa kaldırmasıyla alakalı soruşturma başlattı.

FIFA’nın Dünya Kupası kuralı, “Mevcut Dünya Kupası tasarımı 1974 yılına uzanıyor. Dünyanın popüler sembollerinden biri ve paha biçilmez bir simge olarak, orijinal FIFA Dünya Kupası yalnızca galipler, eski galipler ve devlet başkanları tarafından dokunulup tutulabilir” şeklinde.

Sky Sports’taki haberde ise şu ifadeler yer aldı:

“FIFA, Salt Bae lakaplı şefin Dünya Kupası finalinden sonra sahaya nasıl girdiği ile ilgili soruşturma başlattı. Kendisinin FIFA ile bir ticari ilişkisi yok. Infantino tarafından da davet edilmedi. Girmesine izin veren personel ceza alacak.”

- Advertisment -