Ana SayfaHaberlerFilm setinde görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan Alec Baldwin konuştu: "O benim...

Film setinde görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan Alec Baldwin konuştu: “O benim arkadaşımdı”

“Rust” filminin setinde yaşanan bir kaza sonucu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne ve yönetmen Joel Souza’nın yaralanmasına neden olan oyuncu Alec Baldwin, Vermont’ta Backgrid isimli magazin sitesine konuştu. Baldwin Hutchins hakkında, “O benim arkadaşımdı” dedi.

Muhabirlere kendisini takip etmeyi bırakmaları için konuştuğunu söyleyen Baldwin, “Sante Fe polisinin emri gereği, devam eden bir soruşturma olduğu için olayla ilgili hiçbir soruya cevap veremiyorum. Bir kadın öldü, o benim arkadaşımdı. Çekimler için Santa Fe’ye gittiğimde onunla ve yönetmen Joel Souza ile yemeğe çıkmıştık” ifadelerini kullandı.

Baldwin açıklamalarına, “Film setlerinde zaman zaman kazalar olur ancak böylesi olmaz. Bu trilyonda bir yaşanabilecek bir durumdu” diyerek devam etti.

”RUST’ FİLMİ DEVAM ETMEYECEK’

“Rust” filminin bundan sonra artık devam etmeyeceğini düşündüğünü söyleyen Alec Baldwin, insanların güvenliği için film ve dizi çekimlerinde ateşli silah kullanımının sınırlandırılmasından yana olacağını ve bunun için üstüne düşen her şeyi yapacağını aktardı. (DUVAR)

- Advertisment -