Anasayfa / Haberler / Galatasaraylılar bir kez daha Fatih Terim’i çağırıyor: “Bir sabah gelecek kardan aydınlık…”

Galatasaraylılar bir kez daha Fatih Terim’i çağırıyor: “Bir sabah gelecek kardan aydınlık…”

Galatasaray’ın İsviçre ekibi Young Boys’a elenerek Şampiyonlar Ligi bileti alamaması üzerine bazı taraftarlar teknik direktör Okan Buruk’u istifaya çağırdı ve Fatih Terim’in beşinci kez yeniden takımın başına gelmesini dileyen esprili edit videolar yaptı: “Çare Fatih Terim”, “5’inci Fatih Terim dönemi hayırlı olsun”, “Gergin uykulardan kör gecelerden bir sabah gelecek kardan aydınlık.”

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda İsviçre ekibi Young Boys’a elenmesinin ardından bazı taraftarlar sosyal medyada teknik direktör Okan Buruk’u istifaya davet ederek Fatih Terim’i göreve çağıran paylaşımlar yaptı.

Daha önce dört farklı dönem Galatasaray’da teknik direktörlük yapan Fatih Terim’in bir kez daha göreve gelmesini isteyen taraftarlar esprili edit videolar yaptı.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın