Ana SayfaVİDEO HABERGrup toplantısında Sinan Ateş cinayetinden bahsetmeyen Bahçeli, erken seçime yeşil ışık yaktı

Grup toplantısında Sinan Ateş cinayetinden bahsetmeyen Bahçeli, erken seçime yeşil ışık yaktı

“Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri ister zamanında yapılsın, isterse erkene alınsın biz iki seçeneğe de varız ve hazırız", “Davamızı haksız ve şerefsizce suçlamaya çalışanlar vardır ve takibimiz altındadır.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi hakkında konuşmayan Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

“Hayasızlara 2023’ün hedeflerini kirlettirmeyeceğiz. Üç hilali de yargılatmayacağız. Kepazeleri asla affetmeyeceğiz. Balığı tutmadan tavayı ateşe koyanlarla eyvallahımız olmaz. MHP anlayana az anlamayana çok gelir. Defalarca açılıp asidi kaçmış gazoz gibisiniz. Birileri istedi diye, birileri dayattı diye hak bildiğimiz yoldan dönmeyiz. 53 yıllık mücadelemizden taciz vermeyiz. Belanın üzerine gitmeyiz, üzerimize gelen beladan da kaçmadık, kaçmayız.”

“Hiç kimse sabrımızı yanlışa yormasın. Hiç kimse suskunluğumuzun asaletinden cesaret almaya kalkışmasın. Kötü niyetlerini bildiğimiz, kötürüm ilişki ağlarını tanıdığımız ve takip ettiğimiz odakların bizimle aşık atması bize ayar verme küstahlığına tevessül etmeleri, Cumhuriyet’in yeni yüzyılını tartışmaya açma sinsilikleri sonuç vermeyecek, yapılan hesaplar ters tepecektir.”

Bahçeli, erken seçim iddiaları ile ilgili ise şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri ister zamanında yapılsın, isterse erkene alınsın biz iki seçeneğe de varız ve hazırız.”

- Advertisment -