Ana SayfaHaberlerGündemAkşener, Davutoğlu ve Babacan aynı masada

Akşener, Davutoğlu ve Babacan aynı masada

Meclis’te Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) verdiği destek yüzünden partisi MHP ile karşı karşıya gelen ve hakkında ihraç kararı verilen Samsun Bağımsız milletvekili Erhan Usta’nın kızının Ankara Gölbaşı’ndaki düğününde sağ partilerin liderleri aynı masada bir araya geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici düğünde aynı masada oturdu, birlikte nikâh şahitliği yaptı. Sağda yeni bir ittifak kurulup kurulmayacağıyla ilgili tartışmalar sürerken Akşener, Davutoğlu, Babacan ilk kez aynı masada bir araya gelmiş oldu.

DEVA Partisi’ne katılacağı iddia edilen Usta, kuruluşa günler kala bir açıklama yaparak, siyaseten bazı konularda anlaşamadıklarını söyleyerek kurucu olmayacağını açıklamıştı.

Hazine kökenli olan Usta, Babacan’la bakanlık günlerinden tanışıyor, DEVA Partisi’nin kuruluş çalışmalarına katılan Usta, parti programında Kürt meselesiyle ilgili yazılanlara katılmadığı için kurucu olmaktan vazgeçmişti.

- Advertisment -