Ana SayfaHaberlerGündemBüyükelçiliğin Yunanistan Bağımsızlık Günü mesajına sosyal medyadan tepkiler: “Yunanistan’ın Türk egemenliğinden kurtuluşunu...

Büyükelçiliğin Yunanistan Bağımsızlık Günü mesajına sosyal medyadan tepkiler: “Yunanistan’ın Türk egemenliğinden kurtuluşunu kutluyor”

Türkiye’nin Yunanistan Büyükelçiliği, Yunanistan’ın Bağımsızlık Günü olan 25 Mart’ta sosyal medya hesabından kutlama mesajı paylaştı. Türkiye’den sosyal medya kullanıcıları, Yunanistan’ın Osmanlı’dan bağımsızlığıyla son bulan isyanın başladığı gün olan 25 Mart’la ilgili paylaşım yapılmasına tepki gösterdi. Aytun Çıray: “Bunlar ya delirdi ya da Yunan'la bilmediğimiz karanlık bir iş birliği var.” Cem Gürdeniz: “Büyükelçiliğimiz Yunanistan’ın Türk egemenliğinden kurtuluşunu kutluyor.” Nasuh Mahruki: “Yunanlar bağımsızlıklarını toplu katliamlarla elde etti.”

Türkiye’nin Yunanistan Büyükelçiliği, Yunanistan’ın “Bağımsızlık Günü” olan 25 Mart’ta sosyal medya hesabından kutlama mesajı paylaştı.

Büyükelçiliğin mesajı Türkiye’den sosyal medya kullanıcılarının bir gün sonra dikkatini çekti.

İYİ Parti milletvekili Aytun Çıray, emekli Tümamiral Cem Gürdeniz gibi isimlerin de arasında bulunduğu birçok sosyal medya kullanıcısı büyükelçiliğin paylaşımına tepki gösterdi.

Tepki mesajlarından bazıları:

 

- Advertisment -