Ana SayfaHaberlerGündemCansel'in ölümüne tutuklama ve görevden alma

Cansel’in ölümüne tutuklama ve görevden alma

 

Kayseri'de 18 yaşındaki lise öğrencisi Cansel K. 17 Şubat'ta, polis memuru babasının silahıyla intihar etmişti. Cansel'in, öğretmeninin cinsel istismarına uğradığı iddiasını soruşturan Cinayet Bürosu, öğretmeni gözaltına alındı, öğretmen, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Bir iddia da, genç kızın, uğradığı cinsel istismarı, okul yönetimine bildirmesine karşın, yöneticilerin olayın üstünü kapatmaya çalıştığı yönündeydi. Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, adı geçen öğretmenin ve okul yönetiminin açığa alındığını açıkladı. Çandıroğlu şöyle konuştu:

 

"Bu işin neticede savcılığa ve adliyeye intikal etmiş bir boyutu var. İdari olarak da gerekli soruşturma sürecini başlattık. Okul yönetimini ve o öğretmeni de açığa aldık. Şu an o öğretmen tutuklu."

 

Cansel K'nın ablası C.K. da, "Şikayet edilmesi gereken her yer ve kişiler hakkında şikayette bulunacağız. Okul yönetimi de bununla ilgili hesap verecek. Bu olayla ilgili suçu bulunan herkes adalet önünde hesap verecek. Acımız taze, halen kardeşimizin acısını yaşıyoruz. Sosyal medyadan da destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ancak şu an kimseyle görüşecek durumumuz yok" diye konuştu. 

 

Kaynak: AA

- Advertisment -