Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Şanlıurfa 2. Sulh Ceza Hakimliği ve Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesince hakkında yakalama kararı bulunan Rüstem Eryılmaz'ı, saklandığı akrabasının evinde yakaladı.
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri süren Eryılmaz hakkında, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak", "Türkiye Cumhuriyet Hükümetini Ortadan Kaldırmaya veya Görevini Yapmasını Engellemeye Teşebbüs etmek" suçlarından yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti davasını karara bağlayan hakim olan Eryılmaz, son olarak HSYK tarafından Şanlıurfa'ya hakim olarak atanmıştı. Eryılmaz hakkında, Şanlıurfa 2. Sulh Ceza Mahkemesi ve Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı verilmişti.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.