Ana SayfaHaberlerGündemErdoğan ve Davutoğlu'ndan Koç ailesine taziye

Erdoğan ve Davutoğlu’ndan Koç ailesine taziye

 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Koç'un vefat haberinin ardından, Rahmi Koç ve Ali Koç'u telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Vefatın kendisini de derinden üzdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, aileye de sabır ve metanet dilediği kaydedildi.

 

Davutoğlu da taziye dileklerini iletti

 

Başbakan Davutoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı üzerine Koç ailesini arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu Davos’ta işadamı Mustafa Koç’un vefatı nedeniyle yaptığı değerlendirmede, "Allah’tan rahmet diliyorum. Aileye başta sayın Rahmi Koç olmak üzere bütün ailesine taziyelerimi iletiyorum. Büyük önemli bir kayıp. İnşallah onun aile içinde sürdürmekte olduğu çalışmalar başarılı bir şekilde devam eder" ifadelerini kullandı.

 

Dün Erdoğan'la görüşmüştü

 

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Mustafa Koç’un, dün  akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildiğini bildirdiler. Kabulde, Mustafa Koç ile birlikte Ali Koç'un da bulunduğu belirtildi.

 

Bugün Davos'a uçacaktı

 

Mustafa Koç'un, dün öğleden sonra kendisine ait özel uçağıyla Ankara’ya uçtuğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü öğrenildi. Koç, görüşme sonrası saat 21:00 sıralarında İstanbul’a döndü. Koç, özel uçağıyla bugün 13:00’te önce Zürih’e uçacak, oradan da Davos’a geçecekti. Çocukları ile birlikte tatil planı yapıyordu.

- Advertisment -