Ana SayfaHaberlerGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na çok sert tepki

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de muhtarlara hitap etti. 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı hakkında yaptığı açıklamaları eleştiren Erdoğan, "Dün baktım, televizyon haberlerinde bu sözler sansürlenerek veriliyor. Çok çok çirkin ifadeler. Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an cezaevinde. Peki siyasi sapıkları ne yapacağız? Bu zat için söylenecek her söz israftır, kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi başında bulunduğu parti için de yüz karasıdır" dedi. 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"Öyle bir kültürün içinde sokuldu ki Türkiye, bakın Karaman'da olan olaydan sonra Türkiye'nin her tarafında olaylar neredeyse patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlık’tan bahsediyorlar. 14 yıldır Türkiye'yi yönetiyorsunuz. Bu çocukları oraya nasıl teslim ettiniz?

 

Vakıfları savunuyorlar. Valisi konuşmuyor, Emniyeti konuşmuyor. Aileden Sorumlu Bakan birilerinin önüne yatmış vaziyette, o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor? 'Biz izin vermedik' diyorlar. İzin vermediniz de bunlar nasıl açıldı? Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Bu işlerin baş sorumlusu sen değil misin? Neden çocukları sapıklara teslim ediyorsun?"

 

- Advertisment -