Ana SayfaHaberlerGündemErkek şiddetine karşı kadınların sesi artık daha gür çıkıyor

Erkek şiddetine karşı kadınların sesi artık daha gür çıkıyor

Oyuncu Ozan Güven tarafından darp edildiğine dair Adli Tıp’tan rapor alan Deniz Bulutsuz’un fotoğrafları da ortaya çıktı. Görüntüler, son olayda kadınların erkek şiddetine karşı yükselttikleri sesi daha da büyüttü.  

Ünlü kadınlardan özellikle ikisinin çok net tepkileri öne çıktı. Berrak Tüzünataç, Fi dizisinde Ozan Güven’in rol arkadaşıydı. Dizide Ozan Güven, kadınlara karşı şiddete başvuran bir psikiyatris rolündeydi.

Tüzünataç, tepkisini Twitter’dan şöyle dile getirdi:

“Fotoğrafını gördüm Deniz, kalbim parçalandı. Ne yaşanmış olursa olsun, şiddeti aklayamaz -şiddetin bir bahanesi olamaz. Sana ve varlığına saldırılan her kadına, her zaman elimden geldiğince yalnız olmadığını hatırlatmaya çalışacağım. Yalnız değilsin, yalnız değiliz.”

“Eziksiniz…”

Şarkıcı Hadise de peşpeşe attığı tweet’lerde Deniz Bulutsuz’a şu sözlerle destek verdi:

“Türkiye’de her gün kadınlar şiddete uğruyor. Bıçakla ölen, kurşunla ölen, balkondan atılan kaç tane kadının daha ölümüne şahit olacağız?

“Midem bulanıyor erkeklerin kadınlara uyguladıkları her türlü şiddetten! Bir kadınla bir ilişki yaşıyorsan o senin malın değil! O birinin kızı, kardeşi, ablası, arkadaşı.

“Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var: EZİKSİNİZ!

“Hayatınızda ne yaşadıysanız, neyse sorununuz önce çözün ondan sonra bir kadınla ilişki yaşamaya başlayın! Kadınlar sizin sorunlarınızın ilacı ya da egonuzu tatmin edecek oyuncağınız değil.

“Bir ilişkide dört duvar arasında neler oluyor bilemeyiz. Her aşkın hikayesi, tartışmaları, kavgaları farklıdır AMA NE OLURSA OLSUN kadına EL KALDIRAMAZSIN. NOKTA. Y E T E R.”

- Advertisment -