Ana SayfaHaberlerGündemFenerbahçe Orduevi'nde koronavirüs ablukası

Fenerbahçe Orduevi’nde koronavirüs ablukası

 

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi sonrası Fenerbahçe Orduevi’nde alarma geçildi.

 

Aynı kampüste aralarında Genelkurmay eski Başkanlarından emekli Orgeneraller Hüseyin Kıvrıkoğlu, İlker Başbuğ, emekli kuvvet komutanlarından orgeneraller Atilla Ateş, İlhan Kılıç, Şener Eruygur, emekli oramirallerden Salim Dervişoğlu, Uğur Yiğit, Metin Ataç'ın da korumalı lojmanlarının da bulunduğu Fenerbahçe kampüsünde çok sıkı önlemler alındı.

 

HERKES KONTROLDEN GEÇTİ

 

Kampüse girişler sınırlandırıldı, içeriye alınacaklar da termal kameradan geçiriliyor, ateşi ölçülüyor. Fenerbahçe kampüsünde görevli askerlerin büyük bir kısmı bağlı bulundukları askeri birliklere gönderildi. Kampüste çeşitli görevlerde bulunan sivillerden de kritik personel dışındakilerin de ikinci bir emre kadar gelmemeleri istendi.

 

Sözcü gazetesinin haberine göre kampüsteki hava şöyle:

“Aytaç Yalman'ın nerede virüsü kaptığını net olarak bilmiyoruz. Paşanın hastaneye kaldırılmasından ve durumunun netleşmeye başlamasından sonra kimseye bilgi verilmeden yakın temasta bulunanlar kontrolden geçirildi, evlerine gitmesi istendi. Evine gönderilenler arasında spor salonunda, Aytaç Paşa'yı karşılayıp elini sıkanlar da var.

 

Geçen Pazartesi gününden itibaren orduevine yeni misafir alınmamaya başlandı. Mevcut misafirlerin de hemen ayrılmaları istendi. Orduevi bu kararı aldıktan bir gün sonra da bu yönde genel kararlar açıklandı. Kampüste kantin hariç her yer kapalı. Spor salonları, lokantalar, havuz kapalı. Açıklanan önlemlere herkes uyuyor. Hatta birlikte yürüyenler bile aralarında 2 metrelik mesafe bırakıyor. Orduevi'nde büyük bir sessizlik ve üzüntü var. Aytaç Yalman'ın ölümü hepimizi derinden sarstı.”

- Advertisment -
Önceki İçerik
Sonraki İçerik