Ana SayfaHaberlerGündemGalatasaray cenazeye gidiyor

Galatasaray cenazeye gidiyor

 

Ankara'nın Kızılay semtinde, Güvenpark yakınlarında pazar akşam saat 18:45 sıralarında bomba yüklü araç patlatıldı. Saldırıda 37 kişi hayatını kaybetti. Umut Bulut'un babası Kemal Bulut da bu saldırıda hayatını kaybetti.

Kemal Bulut bugün Kayseri'de toprağa verilecek. İkindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve hemen ardından toprağa verilecek. Takım arkadaşları da Umut Bulut'u yalnız bırakmayacak. Bugün aynı zamanda tecrübeli futbolcunun doğum günü.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, saldırıda yaşamını yitiren TBF Ankara Altınel Spor Kulübü genç takımının kaptanı Dorukhan Yusuf Özdemir ile Elvin Buğra Arslan'ın Karşıyaka Camisi'ndeki cenaze törenlerine katılacak.

Aralarında Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un da olduğu çok sayıda kulüp ve futbolcu mesaj yayımlayarak Umut Bulut'a başsağlığı diledi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza, Twitter'dan ''Farklı ülkelerde de olsak acılar paylaşılabilir'' yazdı.

Didier Drogba, Galatasaray'da oynadığı dönemde çekilen Umut Bulut ile fotoğrafını da iliştirdiği bir tweet ile Ankara saldırısında babasını kaybeden futbolcuya ''Acını paylaşıyorum'' yazdı. 

Milan'ın Alman futbolcusu Kevin Prince Boateng de Umut'un acısını paylaşan futbolcular arasındaydı.

Kaynak: Al Jazeera

- Advertisment -