Ana SayfaHaberlerGündemHakeme saldıran O.M. serbest bırakıldı

Hakeme saldıran O.M. serbest bırakıldı

 

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk atan 17 yaşındaki O.M. adliyeye sevk edildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de gözaltında tutulan O.M. ve yine dünkü maçta sahaya giren N.M.'nin şubede ifade vermedikleri öğrenilirken, iki şahıs daha sonra adliyeye götürülmek üzere polis otosuna bindirildi. Şubeden çıkışları sırasında bir grup vatandaşın iki şahsa tezahüratlarla destek verdikleri gözlendi. Adliyeye sevk edilen iki şahıs 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında yargılanacak. Hakem Volkan Bayarslan'a fiziki müdahalede bulunan O.M.'nin ise ayrıca kasten yaralama suçundan yargılanacağı belirtildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'deki sorgulaması tamamlanan O.M., öğle saatlerinde polis aracıyla Adliye'ye götürüldü. Bu arada dışarıda bekleyen bir grubun, "Helal olsun sana. Trabzon senin arkanda" diye bağırdıkları dikkati çekti. O.M.'nin bu sırada gülümsediği gözlendi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89'uncu dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk atan 17 yaşındaki O.M., savcılık soruşturmasının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Bu arada müsabakada tribünden sahaya atlayan taraftar N.M. ise ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Savcılık soruşturmasının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen O.M., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Advertisment -