Ana SayfaHaberlerGündemKılıçdaroğlu 'evet' çadırını ziyaret etti

Kılıçdaroğlu ‘evet’ çadırını ziyaret etti

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Üniversitesi Bulvarı'nda 16 Nisan referandumu için evet kampanyasını yürütenlerin bulunduğu çadırı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu buradakilerle sohbet etti, sorularını yanıtladı ve neden 'hayır' dediğini açıkladı.

 

Seçim çalışmalarında gençlere başarılar dileyerek, anayasada yapılacak değişikliklerle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, kısa sohbetin ardından çadırdan ayrıldı. Kılıçdaroğlu ayrılırken elini sıkan kişi, "Geldiğiniz için Allah razı olsun. Sizin için de evet diyoruz. İnşallah yüzde 68'le geliyoruz" deyip "Evet, evet, evet" diye bağırmaya başladı.

 

'Başbakanı da tavlada yenerdim'

 

Kılıçdaroğlu, daha sonra çevredeki vatandaşlarla sohbet edip bir kafeteryaya girerek burada arkadaşıyla tavla oynayan iki öğrenciye katıldı. CHP lideri, Gaziantep Üniversite Gıda Mühendisliği öğrencisi Ayşegül Dardan'ın masasına konuk oldu. Kısa sohbetin ardından Dardan ile tavla oynayan Kılıçdaroğlu, tek el oynanan oyunu kazandı.

 

Üniversiteli gençlere başarılar dileyen Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Rakibiniz Başbakan olsa nasıl olurdu?" sorusu üzerine, "Bir şey değişmez yine aynı oynardım ve yine kazanırdım." dedi.

 

Kaynak: AA

- Advertisment -