Anasayfa / Gündem / İmamoğlu’ndan YSK kararına ilk tepki

İmamoğlu’ndan YSK kararına ilk tepki

31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, YSK'nın iptal kararının ardından, "Her şey çok güzel olacak. Hiç umudunuzu yitirmeyin" dedi.

 

31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararının ardından ilk açıklamasını yaptı.

 

Sultanbeyli'deki bir ailenin evindeki iftar yemeğine katılan İmamoğlu, burada yaptığı açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yayınladı.

 

YSK'nın resmi açıklamasını duyduktan sonra ayrıntılı bir açıklama yapacağını ifade eden CHP'li İmamoğlu, "Her şey çok güzel olacak. Hiç umudunuzu yitirmeyin. Birileri yanlış yapacak, hatalar yapacak. Ama biz hep beraber umudu taşıyacağız" dedi.

 

İmamoğlu, İBB Başkanlığı seçimini kazandığının kesinleşmesinin ardından 17 Nisan'da mazbatasını alarak göreve başlamıştı.

 

YSK bugün, İstanbul'da 31 Mart'ta yapılan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine karar verdi. Anadolu Ajansı, yeni seçim tarihini 23 Haziran olarak duyuruldu.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın