Ana SayfaHaberlerGündemPKK, AKP Beytüşşebap gençlik kolları başkanını öldürdü

PKK, AKP Beytüşşebap gençlik kolları başkanını öldürdü

 

ırnak'ın Beytüşşebap ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki İkinci Köprü mevkiinde dün gece yol kesen PKK'lılar, kaçırdıkları Ak Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı öldürdü, kardeşi Fikret Adıyaman aranıyor.

 

PKK'lılar Cuma gecesi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki İkinci Köprü Mevkii'nde de yol kesti. Durdurdukları araçlarda bulunanları indirerek kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yapan PKK'lılar, korucu Jirki aşiretine mensup ancak kendisi korucu olmayan Fikret Adıyaman ile kardeşi Naci Adıyaman'ın içinde bulunduğu otomobili yaktı, daha sonra Fikret ve Naci Adıyaman kardeşleri yanlarına alarak dağlık alana doğru götürdü. 

 

PKK'lıların kaçırdığı iki kardeşin kurtarılması için operasyon devam ederken, saat 14.00 sıralarında kaçırıldıkları yere 1 kilometre uzaklıkta Naci Adıyaman'ın cesedi bulundu. Adıyaman'ın cesedi otopsi için Beytüşşebap Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Fikret Adıyaman'ın bulunması için Kato Dağı'ndaki operasyonlara devam ediliyor.

 

Kaynak: DHA

- Advertisment -