Ana SayfaHaberlerGündemRTÜK Başkanı Şahin:Talihsiz ama çok büyütülecek bir şey değil!

RTÜK Başkanı Şahin:Talihsiz ama çok büyütülecek bir şey değil!

 

Sevda Noyan’ın “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür” tehditleri nedeniyle Ülke TV’ye ceza verilip verilmeyeceği merak edilirken RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den skandal bir açıklama geldi. Şahin, bir internet kanalında katıldığı canlı yayında “Çok büyütülecek bir konu değil” dedi.

RTÜK Başkanı Şahin’in açıklamaları şöyle:

 

“ÇOK BÜYÜTÜLECEK BİR KONU DEĞİL”

 

“Ülke TV’de talihsiz diyebileceğimiz bir açıklama yapıldı. Komşularıyla ilgili bir söylemde bulunuldu. Tabi burada güzel olan şu. İlgili televizyon kuruluşu bir açıklama yaptı. Böyle bir söyleme katılmadıklarını Darbeyi kınammanın ötesinde söylemlerin asla altında imzalarının olmayacağını söylediler. Bu bizim için sevindirici bir haber. Bu özürler Ülke TV ile ilgili raporlar üst kurula gelecek. Ancak verilecek bir müeyyide varsa, bu müeyyidenin bir darbe sevicilerini, darbeyi övenleri sevindiren ve onları gülümseten bir ceza olmaması gerektiğini düşünüyorum. Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz. Çok büyütülecek bir konu değil.”

 

TOPLANTIYA KATILMAMIŞTI

 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıya ‘mazaret’ bildirerek katılmamış, tehditler savuran Sevda Noyan toplantıda gündeme getirilmemişti.

 

 

- Advertisment -