Anasayfa / Gündem / Uzaktan eğitim başladı!

Uzaktan eğitim başladı!

Milli Eğitim Bakanlığınca, yeni tip koronavirüs (corona virus) salgını nedeniyle eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından uzaktan eğitim süreci başladı. Öğrenciler, TRT-EBA TV ve "eba.gov.tr" üzerinden, yayın akışı ve ders programını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını izlemeye başladı.

 

Uzaktan eğitim sistemiyle ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocukların paniğe sevk edilmemesi gerektiğini söyledi ve "Çocuklarımıza virüsün devletin kontrolünde olduğunu söyleyin" ifadelerini kullandı.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın