Ana SayfaVİDEO HABERHabertürk Tv’de Veyis Ateş ekrana çıkmadı: Yıllık iznini kullanıyor

Habertürk Tv’de Veyis Ateş ekrana çıkmadı: Yıllık iznini kullanıyor

Sedat Peker’in son videosunda firari işadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde bedava tatil yaptığını, Habertürk’teki Soylu röportajının reklam arasında kendisine çok yakın bir isimle telefonla görüştüğünü iddia ettiği Veyis Ateş, Habertürk “Akşam Haberleri”ne çıkmadı. Yerine ekrana çıkan Ceren Bektaş, Ateş’in “yıllık iznini kullandığını” söyledi.

Her gün saat 17.00’de yayınlanan Habertürk TV’deki Akşam Haberleri’ni sunan Ateş, Cuma günü ekranlardaydı.

Pazar günü Sedat Peker’in hakkındaki iddialarının ardından şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmayan Ateş ile ilgili Ciner Grubu’nun nasıl bir karar verdiği bilinmiyor.

Veyis Ateş Odatv’ye yaptığı açıkalamada ekrana çıkmamasıyla ilgli şunları söyledi:

“Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım. Peker’in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı.”

Fatih Altaylı iddiaları yalanlamaya çağırmıştı

Grubun Ateş’ten beklentisi ile ilgili ilk işaret, bugün Habertürk’te Fatih Altaylı tarafından verilmişti.

Altaylı, “Hodri” adlı yazısında Ateş’i iddiaları yalanlamaya çağırmıştı:

“Peker’in ithamları arasında, Habertürk ekranlarından tanıdığınız Veyis Ateş’e yönelik olanlar da var. Ateş’in AK Parti’ye yakın bir gazeteci olduğu sır değil. Bunda bir suç da yok. Ancak sonrasındaki ithamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde “yalanlaması”. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması. Onun yerinde olsam öyle yapardım.”

Peker ne demişti?

Sedat Peker’in Pazar günü yayınlanan dokuzuncu videosunda Veyis Ateş ile ilgili konuşmaları şöyleydi:

“Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde bedava tatil yaptı”

“Bodrum’da Paramount Hotel var. Sahibi kim; Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de aranıyor, Amerika’da da. Şimdi Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kimler var? Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esad Toklu. Hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran makam var ya o. Başka. Ekrem Güler. Soylu’nun kendi korumasıydı onu Koruma Daire Başkanı yaptı.  Kim? O Silivri’deki genç emniyet müdürünün intihar etmesine vesile olan.Veyis Ateş. Tatil ekibinde.  Bunlar tatili de beraber yapıyorlar kesmeyi de beraber yapıyorlar.

Resul Holoğlu da olaya sonradan dahil olacak. Bir de Muğla Emniyet Müdürü. Marina Yalıkavak vardı ya el konulan, aynı yer. Veysi senin kayıtlar da çıkacak. Bu Rasim Ozan Kütahyalı var ya. O da bizim Paramount Hotel ekibinden. El koyma operasyonları hep Muğla’da oluyor. Şimdi de otele el koyuyorlar.

- Advertisment -