Ana SayfaHaberlerHamza Dağ: “Barlar sokağına gittiğim gün heyecandan uyuyamadım”

Hamza Dağ: “Barlar sokağına gittiğim gün heyecandan uyuyamadım”

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ, Alsancak’ta barlar sokağı ziyaretiyle ilgili gelen soruya cevap verdi: “Gençlerin ilgi alakası bizi çok mutlu etti. O gün çok yorgun olmama rağmen heyecandan uyuyamadım. Bana inanılmaz enerji verdi. Yani biz ilk defa gitmedik, son defa da gitmeyeceğiz. Ben şunu düşünüyorum açıkçası, İzmir Kordon’suz olmaz. İzmir Karşıyaka’sız, Güzelbahçe’siz olmaz. Çeşme’siz olmaz. İzmir bunlarla güzel. İzmir balıksız da olmaz.”

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın, seçim çalışması sırasında Alsancak’ta barların bulunduğu Gül Sokak’ı ziyareti ilgi görmüştü.

Dağ, “Gençlik Aşkıyla İzmir” sloganlı gençlik buluşması programında öğrencilerle bir araya geldi.

Bir öğrencinin, “Gül Sokak gençlerin çok vakit geçirdiği bir yer. Siz de geçenlerde seçim çalışması için oradaydınız. Bu bir reklam çalışması mıydı? Yoksa kazandığınız takdirde sizi tekrar orada görecek miyiz?” sorusuna Dağ şöyle cevap verdi:

“Gül Sokak’a ilk defa gitmiyoruz, daha önce de gittik. Kıbrıs Şehitleri’ne de daha önce gittik. Kordon’u da daha önce dolaştık. O gün dedik ki ‘Gel bir Gül Sokak’a gidelim.’ Yanımızda bir veya iki tane danışmanla Gül Sokak’ı dolaştık. Dolaşırken de gençlerin ilgi alakası bizi çok mutlu etti. O gün çok yorgun olmama rağmen heyecandan uyuyamadım. Bana inanılmaz enerji verdi. Yani biz ilk defa gitmedik, son defa da gitmeyeceğiz. Ben şunu düşünüyorum açıkçası, İzmir Kordon’suz olmaz. İzmir Karşıyaka’sız, Güzelbahçe’siz olmaz. Çeşme’siz olmaz. İzmir bunlarla güzel. İzmir balıksız da olmaz.”

- Advertisment -