Ana SayfaHaberler“Her dükkânın içinde A Haber’inize provokasyon yaptırabilirsiniz”

“Her dükkânın içinde A Haber’inize provokasyon yaptırabilirsiniz”

Akşener, Türkkan için ihraç çağrısında bulunan Erdoğan’a yanıt verdi: “Lütfü Bey’in hatasından siyasi rant kovalayacağına, milletin gözünde kaybettiğin itibarı sahte kabadayılık şovlarıyla kazanmaya çalışacağına, hazır şehitlerimiz için yepyeni bir hassasiyet geliştirmişken fırsat bu fırsat gel atılması gereken bazı adımları hemen at. Mesela milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihalelerini iptal edip küfürden sonra sildiğin vergi borçlarını hemen tahsil et.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin meclis grup toplantısında; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ihraç edilmesi çağrısı hakkında konuştu. Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Evet Lütfü Bey bir hata yaptı, karşısındaki, kadın olan genel başkanına ağza alınmayacak hakaretleri etmiş, ahlaksız bir adam da olsa koruma içgüdülerine, sinirlerine hâkim olması gerekirdi. Ama maalesef olamadı ve hislerine yenik düştü.

“Elbette bu hatayı mazur görecek değiliz. Ancak benim asıl dikkatimi çeken bu olay vesilesiyle başta Sayın Erdoğan olmak üzere AK Parti mensuplarının gönüllerindeki şehit yakını hatta kadın hassasiyetini keşfetmeleri oldu.

“Bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk’ün anasına, Zübeyde Hanım’a genelevde çalışıyor diyenler oldu, sarayda kabul edildiler. Bu ülkenin kadınlarına başı açık kadın perdesiz eve benzer ya satılıktır ya kiralık denildi. Elini uzatıp çekil şuradan diyen olmadı.

“Rize Belediye Başkanı, ‘çözüm sürecine ne gerek var her birimiz ikinci bir eş olarak Kürt kadınlarını alalım, bu mesele çözülsün’ dedi, yerinde oturdu kınamaya bile uğramadı. Bu örnekleri defalarca sayı sonsuz sayıda anlatabiliriz. Bunları söylemek bile benim içimi acıtıyor.

“Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının şehitlerimize olan saygısı, milletimize olan muhabbeti, kadınlara olan hassasiyeti neresinden tutsanız rezillik, saygısızlık, derin bir kirlilikle karşı karşı karşıyayız. Bir hususun altını kalın bir şekilde çizmek istiyorum, ellerinde şehitlerimizin kanı olan teröristleri devletin televizyonuna çıkarıp konuşturanlar bize şehitlerimiz üzerinden ahkâm kesemez.

“Kadınlara etmediğini bırakmayanların, bu ülkede sürekli kadınlar öldürülürken kılını kıpırdatmayanların bizim karşımızda kadınlardan dem vurmaya hakkı olamaz.

“Evet Lütfü Bey bir hata yaptı ancak kendisi yaptığı bir hata karşısında önce çıktı açık yüreklilikle özür diledi sonra da gereğini yapıp grup başkan vekilliği görevinden ayrıldı.

“Her ne kadar bayan dediyse de bayanlığı reddediyorum, Lütfü Bey’in hatasından siyasi rant kovalayacağına, milletin gözünde kaybettiğin itibarı sahte kabadayılık şovlarıyla kazanmaya çalışacağına, hazır şehitlerimiz için yepyeni bir hassasiyet geliştirmişken fırsat bu fırsat gel atılması gereken bazı adımları hemen at. Mesela milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihalelerini iptal edip küfürden sonra sildiğin vergi borçlarını hemen tahsil et.”

“Zannetmeyin harlayarak bizi geri çekeceksiniz. Her dükkânın içinde A Haber’inize provokasyon yaptırabilirsiniz. Her dükkânın kapısında porno sitesi gezenlere, oralarda yavşak yavşak konuşanlara, yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Yaptırın kardeşim! Sizden korkan sizin gibi olsun.”

- Advertisment -