Ana SayfaHaberlerHırvatlar son saniye golüyle yıkıldı

Hırvatlar son saniye golüyle yıkıldı

Ölüm grubu olarak nitelenen B grubunda son saniye golüyle İtalya ile berabere kalan Hırvatistan elendi. Daha önce gruptan çıkmayı garantileyen İspanya, Arnavutluk’u da 1-0 yenerek 16 turuna fire vermeden kaldı. Son turnuvasını oynayan ve Hırvatistan’ın golünü atan 38 yaşındaki Luka Modriç, son saniyede gelen İtalya golüyle yıkıldı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hırvatistan ile İtalya 1-1 berabere kaldı. Hırvatistan’ın golünü 55’te Luka Modric, İtalya’ya turu getiren golü ise 90+8’de Mattia Zaccagni kaydetti.

B Grubu’nda oynanan maçta Hırvatistan ve İtalya karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlanırken Hırvatistan ikinci yarıda Luka Modric’le öne geçti. Mücadelenin son dakikalarına 1-0’lık Hırvatistan üstünlüğüyle girilirken 90+8’de Mattia Zaccagni İtalya adına beraberlik golünü kaydetti.

Karşılaşma 1-1 tamamlanırken puanını 4 yapan İtalya tur biletini aldı. Hırvatistan ise grubunu üçüncü sırada bitirdi. Grupta İspanya, daha önce liderliği garantilemişti.

LUKA MODRIC TARİHE GEÇTİ

Hırvatistan’da Luka Modric, 55. dakikadaki golüyle takımını öne geçirdi.

Modric, bu golle turnuva tarihinde gol atan en yaşlı futbolcu oldu. (38 yıl 289 gün)

İspanya fire vermedi

İspanya fire vermedi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu üçüncü maçında İspanya, Arnavutluk’u 1-0 yendi ve 3’te 3 yaparak tur atladı.

Düsseldorf Arena’da oynanan mücadelede Arnavutluk ile İspanya karşı karşıya geldi.

Maçın 13. dakikasında İspanya, Ferran Torres’in golüyle rakibini 1-0 mağlup etti.

Puanını 9’a yükselten İspanya, grup aşamasında 3’te 3 yaparak son 16 turuna yükseldi. Arnavutluk ise 1 puanla turnuvaya veda etti..

- Advertisment -