Ana SayfaHaberlerİBB’den tuhaf karar: CRR Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur görevden alındı

İBB’den tuhaf karar: CRR Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur görevden alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR) Genel Sanat Yönetmeni olan orkestra şefi Cem Mansur ile “yönetsel fikir ayrılıkları nedeniyle” yollarını ayırma kararı aldığını açıkladı. Mansur’un görevden alınma gerekçesi ve yerine kimin geleceği meçhul.

Mansur gibi, 2019’da İBB yönetimi değiştikten sonra göreve başlayan Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Ergen de geçtiğimiz günlerde görevden alınmıştı.

Mansur’un görevden ayrıldığı, İBB Basın Danışmanlığı’nın “Müziğin Merkezi Aralık’ta da CRR” başlıklı açıklamasıyla duyuruldu. İBB Basın Danışmanlığı’nın açıklaması şöyle:

“Müziğin Merkezi Aralık’ta da CRR

“İBB ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur’un yolları ayrıldı. Müziğin şehirdeki simge mekanı, yakında belirlenecek yeni sanat yönetmeni ile birlikte aralık ayında ve yeni yılda İstanbulluların iyi müzikle buluştuğu adres olmaya devam edecek.

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR) Genel Sanat Yönetmeni Cem Mansur ile yönetsel fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırma kararı aldı. Yeni Genel Sanat Yönetmeni, kamuoyu ile kısa süre sonra paylaşılacak.”

- Advertisment -