Ana SayfaHaberler"İki taraf da bize hakaret ediyor, ortak noktaları hür ve müstakil olarak...

“İki taraf da bize hakaret ediyor, ortak noktaları hür ve müstakil olarak seçime girmemizi engellemek”

Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener: "Televizyonlarıyla, kalemşörleriyle ve maaşlı yorumcularıyla bizi yaylım ateşine tutacaklar. Bunu her iki taraf beraber yapacak. Bir taraf başka türlü hakaret ediyor öbür taraf başka türlü. Ortak noktaları bizim hür ve müstakil olarak seçime girmemiz engellemek. Adına ittifak dedikleri bu maskeli baloya boyun eğmeyeceğiz. Hür ve müstakil olarak dimdik yürüyeceğiz."

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Ülkemizde özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil. Gelişmiş ülkelerdeki şehirlerle kıyasladığımızda ulaşım hizmetleri hem nitelik hem nicelik açısından beklentileri karşılayamıyor. İktidarın yerel yönetimlerini bakışını dikkate aldığımızda bu durum hiç şaşırtıcı değil. Her seçimden önce Berlin’i, Paris’i vaat ediyorlar ancak Delhi’nin, Cakarta’nın kaosuna mahkum ediyorlar.

“Yerel yönetimi rant kapısına indirgeyenlere karşı cesur bir başlangıç yaptık. Nice ablukaları, ambargoları aştık. Bugünden sonra da bizi gül bahçeleri beklemiyor.

“Televizyonlarıyla, kalemşörleriyle ve maaşlı yorumcularıyla bizi yaylım ateşine tutacaklar. Bunu her iki taraf beraber yapacak. Bu ülkede milletimizden başka kimseye yaranamıyoruz. Bir taraf başka türlü hakaret ediyor öbür taraf başka türlü. Ortak noktaları bizim hür ve müstakil olarak seçime girmemiz engellemek. İki gündür izliyorum hiçbirinin birbirinden farklı yok. Adına ittifak dedikleri bu maskeli baloya boyun eğmeyeceğiz. Hür ve müstakil olarak dimdik yürüyeceğiz.

“Şair ne diyor? “Erlik günü geldiğinde; Yiğitlere şan görünür. Yığın yığın harcanmaya; Nice yüz bin, can görünür. Kopunca bir büyük savaş; Er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş; Erlere meydan görünür. Kopunca bir büyük savaş, Er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş. Erlere meydan görünür.”

- Advertisment -