Ana SayfaHaberlerİmamoğlu: "Eski dosttan düşman olmaz. Ben söyleyeceğimi söyledim, o defteri kapattım"

İmamoğlu: “Eski dosttan düşman olmaz. Ben söyleyeceğimi söyledim, o defteri kapattım”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener'in kendisi ve ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki açıklamalarına yanıt verdi: "Dün ben söyleyeceğimi söyledim. Dünkü konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle, ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Ataköy- İkitelli Metro Hattı”ndaki ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. İmamoğlu, bu sırada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Gazeteciler, öncelikle İmamoğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda “korkaklıkla” suçlamasına verdiği “Korkaklıkla suçlanmak ağrıma gidiyor” açıklaması hatırlatıldı.

Kendisinin de suçlamaya ilişkin görüşleri sorulan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Dün ben söyleyeceğimi söyledim. Dünkü konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle, ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Şu anda ifade edeceğim başka bir şey yok. Çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüz. ‘Eski dost düşman olmaz.’ Bugün yaşananların tarifini dün yaptığım gibi anlayın lütfen”

- Advertisment -