Ana SayfaHaberlerİmamoğlu'ndan Akşener'e cevap: "Söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan tariflere muhatap olmayacağım"

İmamoğlu’ndan Akşener’e cevap: “Söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan tariflere muhatap olmayacağım”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Mesela eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez" diyen İYİ Parti lideri Meral Akşener'e cevap verdi: "İstanbul’a dair proje, ya da yaptığımız bir işe dönük tarif olursa elbette bunun cevabını veririm. Ama şu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan tariflere muhatap olmayacağım. Bunun ismi A,B partisi ya da A,B partisi lideri benim için fark etmiyor artık."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün İstanbul adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Bu şehri artık, amacı ve derdi tamamen İstanbul olanların yönetmesi gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirle hareket edenler de bu şehri yönetemez” demişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün, Meral Akşener’in kendisi hakkındaki açıklamalarına cevap verdi:

“İstanbul’a dair proje, ya da yaptığımız bir işe dönük tarif olursa elbette bunun cevabını veririm. Ama şu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan tariflere muhatap olmayacağım. Bunun ismi A,B partisi ya da A,B partisi lideri benim için fark etmiyor artık.”

- Advertisment -