Ana SayfaHaberlerİnce çekildi, adaylar oyların peşine düştü

İnce çekildi, adaylar oyların peşine düştü

Muharrem İnce'nin seçimlere 3 gün kala cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından Erdoğan ve Kılıçdaroğlu İnce'nin seçmenlerinden gelecek oyların peşine düştü. Kılıçdaroğlu, Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası şarkısını paylaştı ve "Benim çağrım hala geçerli. Sayın İnce buyursun gelsin" dedi. AK Parti mitinginde İnce'nin seçmenlerinden 'Sizin yeriniz montajcıların, şantajcıların yeri değil' denilerek oy istendi. Erdoğan: "Adaylardan biri çekildi, tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Ne oldu da çekildi? Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi."

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Barış Manço’nun “Halil İbrahim Sofrası” şarkısını ve “Benim çağrım hala geçerli. Sayın İnce buyursun gelsin” mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Pursaklar’daki mitinginde kürsüden Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce’nin seçmenlerine seslenen Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt, “Sizin yeriniz montajcıların, şantajcıların yeri değil” diyerek Erdoğan’a oy istedi.

Erdoğan, miting konuşmasında İnce’nin çekilmesi için “Adaylardan biri çekildi, tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Ne oldu da çekildi? Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi” ifadelerine yer verdi.

- Advertisment -