İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyi ile güneyinde kara saldırısı başlattığını duyurdu.
Açıklamada, “İsrail güçleri şu anda Gazze Şeridi’nde stratejik bölgeleri kontrol altına almış durumda. IDF (İsrail Savunma Kuvvetleri), İsrail vatandaşlarını korumak amacıyla Gazze Şeridi’ndeki terör örgütlerine karşı gerektiği sürece operasyonlarını sürdürecek” ifadelerine yer verildi.
Kara saldırıları sırasında hava bombardımanı da yapılıyor.
İsrail’in Gazze’ye saldırılarında son 24 saatte en az 135 Filistinli hayatını kaybetti.
Hastaneler hizmet veremiyor
Hamas’ın Sağlık Bakanlığı, Gazze’nin kuzeyindeki hastanelerin hizmet veremez hale geldiğini açıkladı.
İsrail’in saldırısı, Hamas’la Katar’daki ateşkes görüşmelerinin tekrar başlamasının ardından geldi.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.