Ana SayfaDış Haberİsrail Konsolosluğu önünde polisin gazıyla fenalaşan İmam Konakcı: “Polisimize fiziki müdahale etmeye...

İsrail Konsolosluğu önünde polisin gazıyla fenalaşan İmam Konakcı: “Polisimize fiziki müdahale etmeye çalışan kötü niyetli kişilerle mücadele ettik”

“Dün geceki protestolarda Emniyet güçlerimize destek olmak için bizzat arkadaşlarımla beraber polisimize fiziki müdahale etmeye çalışan kötü niyetli kişilerle mücadele ettik. Kardeşlerimizin de itidalli olmaları için gayret sarf ettik. O hengamede tabi ki gazdan bizde fazlasıyla etkilendik…”

İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısının ardından protestolara katılmak için İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğu önüne gelen İmam Halil Konakcı, burada polis tarafından sıkılan biber gazı sebebiyle fenalık geçirmişti.

Konakcı’nın bu anları, sosyal medyada protestolarla ilgili en çok konuşulan görüntülerden biri olmuştu.

Halil Konakcı, yaşananlara dair X hesabından bir açıklama yayınladı ve şunları söyledi:

“Dün geceki protestolarda Emniyet güçlerimize destek olmak için bizzat arkadaşlarımla beraber polisimize fiziki müdahale etmeye çalışan kötü niyetli kişilerle mücadele ettik. Kardeşlerimizin de itidalli olmaları için gayret sarf ettik. O hengamede tabi ki gazdan bizde fazlasıyla etkilendik.

Şimdi kalkmış bu malum kesimin alçak ve ahlaksız trolleri, ortalıkta onca video varken ‘Halil Konakcı polise karşı direndi’ diye haber yapmışlar.

Ülkemizde devamlı yalan ve iftira atan, imanını hatta insanlığını kaybetmiş, edep adaptan yoksun azgın bir azınlık var.

Sadece cırtlak sesleri çok çıkıyor.”

- Advertisment -