Ana SayfaHaberlerİstanbul Valisi Davut Gül’den Sözcü, Milli Gazete ve TV5'e ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül’den Sözcü, Milli Gazete ve TV5’e ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’da faaliyet gösteren muhalif üç yayın organını, Sözcü, Milli Gazete ve TV5'i ziyaret etti. Vali Gül'ün bu ziyaretlerini devam ettireceği öğrenildi.

Vali Davut Gül’ü Sözcü’ye yaptığı ziyarette Sözcü Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz, Sözcü Grubu Genel Müdürü Asım Akgül ve Sözcü TV Haber Koordinatörü Özgür Çakmakçı karşıladı.

Sözcü’yü ziyaretinde son 3 yılda İstanbul’da faili meçhul cinayet kalmadığını söyleyen Vali Gül şunları ekledi:

“16 milyon nüfusa rağmen dünya şehirleriyle kıyasladığımızda İstanbul gerçekten güvenilir bir şehir. Suç oranlarında geçen seneye göre yüzde 7 ile 11 arasında azalma var. (Hiç suç işlenmiyor) demek çok iddialı bir şey. Suç işleniyor ama azalıyor ve faili meçhul kalmıyor. Kimsenin yanına kâr kalmıyor. Çetelerle, terörle, kaçak göçle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam ediyor. Bunun karşılığını vatandaşlarımızda da görüyoruz. Toplumda bir rahatlık sağladık.”

Vali Gül’ün bir diğer ziyareti ise Milli Gazete & TV 5 ofisine oldu.

Millî Gazete’yi önemsediğini ve takip ettiğini dile getiren Vali Gül, misafirperverliğinden dolayı Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’a teşekkür etti.

Mustafa Kurdaş, Millî Gazete’nin 50’nci Yıl Almanağı ve çeşitli Millî Gazete yayınlarından oluşan hediyeleri Vali Gül’e taktim etti.

Görüşmeye Millî Gazete Yazı İşleri Müdürü Ercan Özcan, Millî Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adnan Öksüz, Millî Gazete Haber Müdürü Dursun Ali Bulut ve Millî Gazete Reklam Koordinatörü Ertuğrul Köse de katıldı.

İstanbul Valisi Davut Gül, Milli Gazete’nin ardından TV5’i de ziyaret etti. Vali Gül’ü TV5 Genel Müdürü Yılmaz Bayat karşıladı ve Gül’e fincan takımı hediye etti.

Vali Davut Gül’ün gazete ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

- Advertisment -