Ana SayfaHaberlerİstek şarkı cinayeti: “Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş, biri TAI’de çalışıyor”

İstek şarkı cinayeti: “Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş, biri TAI’de çalışıyor”

Ankara Çayyolu'nda bir mekânda çalışan müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı bilmediği için uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Haluk Levent: “Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI’de çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar."

Ankara’nın Çankaya ilçesinin Çayyolu semtindeki bir eğlence mekânında sahneye çıkan müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı bilmediğini söylediği için saldırıya uğradı.

Üç kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darp etti.

Onur Şener iki çocuk babasıydı

Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Üç şüpheli gözaltına alındı.

Haluk Levent, saldırganların ikisinin Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş olarak görev yaptığını duyurdu. Levent sosyal medya hesabından şu mesajları paylaştı:

“İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz.

“Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI’de çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar.”

- Advertisment -