Ana SayfaVİDEO HABERİYİ Partili Lütfü Türkkan vatandaşa küfretti

İYİ Partili Lütfü Türkkan vatandaşa küfretti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bingöl'de esnafı ziyaret etti. Ziyarette şehit yakını olduğunu söyleyen bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu iddia ederek tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti kurucularından, Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, bir süre dinlediği bu kişiye küfretti. Çekilen videolarda ettiği küfür net bir şekilde duyulan Türkkan yaptığı sosyal medya paylaşımında ise küfür etmediğini savundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yöneticileri ve milletvekilleri ile birlikte Bingöl’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Akşener’in esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti’nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi.

Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Türkkan’ın ettiği küfür, o esnada çekim yapan kameraların görüntülerine yansıdı. Sosyal medyada Lütfü Türkkan’ı eleştiren çok sayıda paylaşım yapıldı.

Lütfü Türkkan bu paylaşımların ardından Twitter’da TT (trend topic) olarak Türkiye gündeminde 1. sıraya yerleşti.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Türkkan, “Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener’e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız” ifadelerini kullandı.

- Advertisment -