Ana SayfaHaberlerİYİ Partili Oktay Vural’dan İmamoğlu’na: “Tavşan tuzağıyla bozkurt avlanmaz”

İYİ Partili Oktay Vural’dan İmamoğlu’na: “Tavşan tuzağıyla bozkurt avlanmaz”

Meral Akşener’in 'Savaş ilanı' olarak adlandırmasının ardından İYİ Partili yöneticilerden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında art arda açıklamalar geldi. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural: “Oyun deşifre oldu. Şimdi de bu tezgahtan sıyrılmaya çalış. Sureti haktan görün...Yok öyle yağma... Tavşan tuzağıyla bozkurt avlanmaz”, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı: "Şüphesiz ki partimize yapılan kapsamlı bir operasyon var", İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Selcan Taşçı Hamşıoğlu: “Bizim siyaset anlayışımız belediye bütçelerinin parti içi hesaplaşmalar ve siyasi partilerin dizaynı için kullanılması yok"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün basına yaptığı açıklamada Meral Akşener’in kendisiyle ilgili sözlerine cevap olarak şunları söylemişti:

“Ben söyleyeceğimi söyledim. Ben o defteri kapattım. Önüme bakıyorum. Süreçte şu an ifade edeceğim başka bir şey yok. Eski dost düşman olmaz. Küçük detaylar üzerinden konuşmayı artık uygun görmüyorum”

İmamoğlu’nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik sözlerine İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural’dan yanıt geldi.

X hesabından paylaşım yapan Vural şu ifadeleri kullandı:

“Keşke kendi işine baksaydın. Kurumların kararı varken bunu dolanmak için iş çevirmeseydin.

Detay dediği ise esas. Demokrasinin vazgeçilmez kurumlarına ve kurallarına uymayanın ne demokrasimize ne de millet iradesine ne de geleceğe hayrı olur.

Oyun deşifre oldu. Şimdi de bu tezgahtan sıyrılmaya çalış. Sureti haktan görün…Yok öyle yağma…

“Tavşan tuzağıyla Bozkurt avlanmaz””

İYİ Parti: “Şüphesiz ki partimize yapılan kapsamlı bir operasyon var”

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

Resim
Resim

İmamoğlu’na ‘bütçe’ göndermesi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Selcan Taşçı Hamşıoğlu da katıldığı Habertürk yayınında şu ifadeleri kullandı:

“Bizim siyaset anlayışımız belediye bütçelerinin parti içi hesaplaşmalar ve siyasi partilerin dizaynı için değil millete hizmet için kullanılmasını gerektirir.”

- Advertisment -