Anasayfa / Haberler / JD Vance, Papa Leo’nun İznik ziyaretine katılmayı düşünüyor: Ankara’da “gelsin” beklentisi

JD Vance, Papa Leo’nun İznik ziyaretine katılmayı düşünüyor: Ankara’da “gelsin” beklentisi

ABD’nin Katolik olan Başkan Yardımcısı Vance, Papa Leo’nun İznin Konseyi’nin 1700’üncü yıldönümü vesilesiyle 28 Kasım’da Bursa İznik’e yapacağı ziyarette kendisine eşlik etmek için Türkiye’ye gelmeyi düşünüyor. Ziyaret henüz kesinleşmedi. Ankara’da, Vance’ın 28 Kasım’da Türkiye’ye gelip Erdoğan’a da nezaket ziyareti yapması beklentisi var.

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Papa Leo’nun Birinci İznik Konseyi’nin 1700’üncü yıldönümü için 28 Kasım’da Bursa İznik’e yapacağı gezide kendisine eşlik etmek için Türkiye’ye gelmeyi düşünüyor.

Middle East Eye’ın haberine konuşan kaynaklar, Katolik olan Vance’ın 27 Kasım’da ABD birlikleriyle Şükran Günü kutlamak için Ortadoğu’da olacağını, 28 Kasım’da da Türkiye’ye geçebileceğini söyledi.

Habere göre Türkiye’den yetkililer, Vance’ın İznik’teki törene katılmasını ve katılması halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da nezaket ziyareti yapmasını bekliyor.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın