Ana SayfaHaberlerJeffrey Epstein Stephen Hawking’i Karayipler’deki özel adasında ağırlamış: “Reşit olmayan kızlarla seks...

Jeffrey Epstein Stephen Hawking’i Karayipler’deki özel adasında ağırlamış: “Reşit olmayan kızlarla seks partisine katıldı”

Reşit olmayan kızları ünlülere pazarlayan bir seks taciri olmakla suçlanırken, hapishanede intihar eden Jeffrey Epstein’ın açıklanan mahkeme belgelerinde Bill Clinton, Leonardo DiCaprio, David Copperfield, Prens Andrew dışında en dikkat çekici isim 2018’de ölen ünlü fizikçi Stephen Hawking.

Belgeler, 2015 yılında Virginia Giuffre tarafından Epstein’a reşit olmayan kızları temin eden gözden düşmüş İngiliz sosyetik Ghislaine Maxwell’e karşı ABD’de açılan hakaret davasının bir parçası.

Giuffre, Hawking’in bir “reşit olmayanlar seks partisine” katıldığını iddia etti. 2015 yılında yayınlanan fotoğraflarda Hawking’in 2006 yılında Epstein’ın özel Karayip adasında ağırlandığını gösteren fotoğraflar 2016 yılında yayınlanmıştı.

 Sihirbaz Copperfield’ın Epstein ile akşam yemeği yediği ve bir “kurbana” kızlara başka kızları bulmaları için para ödendiğini bilip bilmediğini sorduğu iddia ediliyor.

Belgelerde ayrıca, 17 yaşındayken kendisiyle üç kez seks yapmaya zorlandığını iddia etmesinin ardından Virginia Giuffre ile mahkeme dışı bir anlaşmaya varan Prens Andrew’un da adı geçiyor. Anlaşma suçun kabulü anlamına gelmiyor ve Andrew suç işlemediğini iddia ediyor.

- Advertisment -