Ana SayfaHaberlerKadir Çöpdemir “Bıktık be, değiştirelim” dedi, iktidar çevreleri kızdı

Kadir Çöpdemir “Bıktık be, değiştirelim” dedi, iktidar çevreleri kızdı

Bir dönem Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir, seçimlere 4 gün kala “değişim” mesajı verdi: Değişiklik iyidir, değiştirmek lazım. Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be! Bıktığımızı değiştirelim ya!" Çöpdemir’in kararı iktidara yakın isimleri kızdırdı.

Uzun yıllar iktidara yakın bir isim olarak tanınan sunucu ve oyuncu Kadir Çöpdemir, seçimlere günler kala “Değişim” çağrısı yaptı.

Çöpdemir, Instagram hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Ne diyor büyükler? Tebdili mekanda ferahlık vardır. Tebdil değiştirmek demek. Mekan değiştirirsen ferahlarsın diyor. Biz de Barcelona’dan biraz tebdil yapalım dedik, atladık trene, Madrid’e gidelim dedik. Değişiklik iyidir, değiştirmek lazım. Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be! Bıktığımızı değiştirelim ya!”

Çöpdemir’in mesajına hükümete yakın sosyal medya hesaplarından tepkiler geldi.

“Muhafazakar ve dindar şirketlerden reklam alırken iyiydi, nasıl da reisçi takılıyordun. Külliyeye gidip orada güzellemeler yapan da sendin, hemen nasıl U dönüşü.”

“’Bizim Kadir’ dediğinin mahzun olmasına bile tahammülü yoktu adamın. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan adamdır.”

“Yıllarca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düzenlediği birçok etkinliğine katılan ve AK Partili belediyelerden etkinlik kapan, muhalif medyanın ‘yalaka’ dediği Kadir Çöpdemir, yurtdışında çektiği videoda ‘Değişelim’ çağrısında bulunarak Kılıçdaroğlu’na oy istedi”

- Advertisment -