Anasayfa / Haberler / Kadirov’dan Erdoğan’a: “Kararını ver! Öcalan’ın ismini bir parka veririz”

Kadirov’dan Erdoğan’a: “Kararını ver! Öcalan’ın ismini bir parka veririz”

Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın Başkanı Ramazan Kadirov, Kocaeli'de açılan Cevher Dudayev Parkı’na Telegram kanalından yayınladığı mesaj ile tepki gösterdi: “Erdoğan’a sesleniyorum: Kararını ver! Ya açıkça teröristleri destekleyen bir devlet olursun ya da Rusya ile dürüst ilişkileri desteklersin. Karşılık verme hakkımız var. Mesela Grozni’deki bir parka Öcalan’ın ismini vermemiz gayet uygun olurdu”
2

Kocaeli’nin Körfez Belediyesi tarafından 9 ay önce yapımına başlanan Cevher Dudayev Parkı, geçtiğimiz günlerde tamamlanarak hizmete açıldı.

Rusya’nın Çeçenistan’ı işgal girişiminde cephede hayatını kaybeden Çeçen İçkerya Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı Dudayev’i ‘terörist’ olarak gören,i Çeçenistan’ın Rusya yanlısı başkanı Ramazan Kadirov, telegram kanalı üzerinden konuya ilişkin bir mesaj yayınladı.

Kadirov’un mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Erdoğan’a sesleniyorum: Kararını ver!

“Ya açıkça teröristleri destekleyen bir devlet olursun ya da Rusya ile dürüst ilişkileri desteklersin.

“Karşılık verme hakkımız var. Mesela Grozni’deki bir parka Öcalan’ın ismini vermemiz gayet uygun olurdu.”

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın