Ana SayfaHaberlerKaftancıoğlu’ndan “kızağa çekme” iddiasına tepki: “Oda TV hangi operasyonun parçası…”

Kaftancıoğlu’ndan “kızağa çekme” iddiasına tepki: “Oda TV hangi operasyonun parçası…”

Oda TV’nin “Kaftancıoğlu İmamoğlu’na yakın CHP İstanbul il yöneticilerini kızağa çekti” iddiasına tepki gösteren Kaftancıoğlu: “OdaTv hangi operasyonun parçası bilmem ancak partimize dair bildiğim bir şey var ki o da CHP il yöneticileri kişilere değil fikirlere yakın olurlar…” Kaftancıoğlu, Oda TV’de imzasız çıkan haber için “Böyle bir yazıyı Hürrem imzasıyla beklerdim:)” mesajını da paylaştı. Oda TV’de CHP kulislerinden iddiaların yer aldığı “Hürrem Elmasçı” mahlaslı yazıların İmamoğlu’na yakın kişilerin verdiği bilgilerle yazıldığı iddia ediliyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakınlığıyla bilinen il yöneticilerini pasif göreve çektiğini iddia eden Oda TV’ye tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından “OdaTv hangi operasyonun parçası bilmem ancak partimize dair bildiğim bir şey var ki o da CHP il yöneticileri kişilere değil fikirlere yakın olurlar. Fikirlerinin temelini de partili kimlikleri oluşturur” mesajını paylaştı.

Oda TV’de imzasız olarak çıkan haberde, İmamoğlu’nun kuzeni Ufuk İnan’ın örgütlenmeden sorumlu il başkan yardımcılığı görevinden alınarak pasif göreve çekildiği iddia edildi.

Haberde, İmamoğlu’na yakın diye tanımlanan il yöneticileri Gökmen Güneş ve Eser Şenay için ise “kızağa çekildi” ifadesine yer verildi.

Kaftancıoğlu yaptığı ikinci paylaşımda, Oda TV’nin “pasif görev” diye söz ettiği pozisyonların il başkanvekilliği ve yerel yönetimlerden sorumlu yöneticilik olduğunu duyurdu.

Oda TV’de CHP kulisleriyle ilgili iddiaların konu edildiği bazı yazılarda kullanılan “Hürrem Elmasçı” mahlasına gönderme yapan Kaftancıoğlu, “Bu arada böyle bir yazıyı Hürrem imzasıyla beklerdim:)” mesajını paylaştı.

“Hürrem Elmasçı”: “Kaftancıoğlu-İmamoğlu kavgası doğru”

Oda TV’de “Hürrem Elmasçı” mahlasıyla 28 Kasım’da çıkan bir yazıda, hükümete yakın gazeteciler Mahmut Övür ve Zafer Şahin’in gündeme getirdiği “İmamoğlu-Kaftancıoğlu gerginliği” iddialarının CHP kulislerinde doğrulatıldığı öne sürülmüştü.

“Hürrem Elmasçı” İmamoğlu’na yakın iddiası

Oda TV’nin İmamoğlu’na yakın isimlerle teması olduğu ve “Hürrem Elmasçı” mahlaslı yazıların İmamoğlu’na yakınlığı olan isimlerin verdiği bilgilerle yazıldığı iddia ediliyor.

- Advertisment -