Ana SayfaHaberlerGündemKaset yok, hesap sahte. Yeşildağ: “Sosyal medya hesabım yok”

Kaset yok, hesap sahte. Yeşildağ: “Sosyal medya hesabım yok”

Siyasetin ortasına düşen seks kaset iddiası üzerine Erdoğan ve Kılıçdaroğlu konuştu, Muharrem İnce çekilme açıklamasında bu iddialardan şikayetçi oldu. İddiaların merkezinde yer alan Ali Yeşildağ, kendi adıyla açılmış bir Twitter hesabından İnce hakkında kaset iddiası ortaya atılmasıyla ilgili konuştu: “Sosyal medyada bana kurulan komployu anlatacağım. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yoktur. Benim adıma açılan tüm hesaplar sahtedir. Bu iş AK Parti’nin tezgahı. Tek dertleri; benim anlattıklarımı sulandırmak, videolarımın izlenmemesi, itibar edilmemesi” Yeşildağ, kendisine ait olmadığını söylediği Twitter hesabından İnce’yle ilgili kaset iddiasının ortaya atılmasından önceki ya da sonraki videolarında İnce’yle ilgili bir kaset iddiasından bahsetmemişti.

Bir haftadır yayımladığı videolarla iktidara yakın isimler hakkında iddialar dile getiren Ali Yeşildağ, dün akşamki (11 Mayıs) videosunda; kendi adıyla açılmış bir Twitter hesabından ortaya atılan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin seks kaseti olduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Ali Yeşildağ şunları söyledi:

“Sosyal medyada bana kurulan komployu anlatacağım. İlk videomda da belirttiğim gibi benim hiçbir sosyal medya hesabım yoktur. Benim adıma açılan tüm hesaplar sahtedir.

Bu iş AK Parti’nin tezgahı. Tek dertleri; benim anlattıklarımı sulandırmak, videolarımın izlenmemesi, itibar edilmemesi. Bu işin arkasında Tayyip Abi’nin en yakını ile Zeki Yeşildağ var.”

Ali Yeşildağ’ın kendisine komplo kurmakla suçladığı ağabeyi Zeki Yeşildağ, Kanal 24 ve Akşam Gazetesi’nin de içinde olduğu Türk Medya Grubu’nun sahibi.

Ali Yeşildağ, adını kullanan Twitter hesabından İnce’yle ilgili kaset iddiasının gündeme getirilmesinden önceki veya sonraki videolarında İnce’yle ilgili bir kaset iddiasından söz etmemişti.

İddiaları gündeme getiren “@ali_yesilda” Twitter hesabının Ali Yeşildağ tarafından kullanılmayan “fake” bir hesap olduğu ortaya çıkmıştı. 

BAE’de dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker de sosyal medyadan, “@ali_yesilda” hesabının Ali Yeşildağ tarafından kullanılmayan “fake” bir hesap olduğunu duyuran bazı paylaşımları retweet etmişti.

- Advertisment -