Ana SayfaDış HaberKastamonu Belediye Başkanı'ndan Amedspor'a dostane karşılama: "Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir"

Kastamonu Belediye Başkanı’ndan Amedspor’a dostane karşılama: “Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider olan Amedspor, yarın (14 Nisan Pazar) Kastamonu’da lig ikincisi GMG Kastamonuspor ile kritik bir maça çıkacak.

Kastamonuspor’u yenmesi durumunda en yakın rakibine 6 puan fark atacak olan Amedspor, gelecek hafta Iğdır maçında şampiyonluğunu ilan etme fırsatını ele geçirecek.

Dün GMG Kastamonuspor Kulübü Başkanı, Amedspor için barış ve dostluk mesajı yayınlayarak, taraftarı provokasyondan uzak durmaya çağırdı.

Amedspor kafilesini taşıyan uçak öğle saatlerinde Kastamonu Havalimanı’na indi. Amedspor kafilesini taşıyan uçağın kaptanı “Amedspor’u süper ligde görmek istiyoruz” anonsu yaptı.

Amedsporlu oyunculara CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, OSB Başkanı Mustafa Fidan, Tekstil OSB Başkanı Sezai Ayaş eşlik etti.

kafile-amedspor-kastamonu.jpeg

Bugün ise Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı bir video mesaj yayınlayarak dostluk mesajı verdi:

“GMG Kastamonusporumuz yarın şampiyonluk yolunda önemli bir müsabakaya çıkacak. İlimiz Kastamonu’da oynanacak bu maçta Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u ağırlayacağız. Kastamonu hamiyetli ve erdemli bir şehirdir. Misafirperverlik ile mayalanmıştır. Unutmayalım ki spor dostluktur, barıştır, kardeşliktir. O nedenle Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir. Biz tüm değerlerimizle, tüm renklerimizle Türkiye’yiz. Ortak paydamız cumhuriyetimiz, birlikte atan yüreğimiz, barış ve huzur içerisinde yaşama arzumuz ve alçak gönüllülüğümüzdür.”

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a karşı misafirperverliklerini en iyi şekilde gösterme çağrısında bulunan Baltacı, şu ifadeleri kullandı: “Bizleri Diyarbakır’da en iyi şekilde ağırlayan Amedspor’a yarın Kastamonu stadyumunda, vakurluğunu, misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğinden, ancak sahada en üst mücadele edeceğinden hiç şüphemiz yok. GMG Kastamonuspor için sahaların en güzel tezahürünü yapacak, Kastamonu olarak misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacak ve uğurlayacağız.”

Maç yarın saat 15.00’de Gazi Stadyumu’nda oynanacak.

- Advertisment -