Ana SayfaHaberlerGündem“Kılıçdaroğlu aday olursa ben de adayım” diyen AK Partili Bülent Turan için...

“Kılıçdaroğlu aday olursa ben de adayım” diyen AK Partili Bülent Turan için 100 bin imza kampanyası başlatıldı

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, 3 yıl önce “Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olursa ben de aday olurum” diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan için 100 bin imza kampanyası başlattı. Kendisine bu sözleri hatırlatılan Turan, “İroni yaptım” demişti.

Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklayınca akıllara AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan’ın 2020 yılında söylediği “İlan ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu 2023’te cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olarak Cumhurbaşkanlığına adayım” sözleri geldi.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Bülent Turan’ın bu sözlerini hatırlatarak Turan’ın Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza kampanyası başlattı.

Kampanyanın ilk imzacısı da olan Özsüer şöyle konuştu:

“Standımız bir hafta boyunca parti binamızın önünde, Cumhuriyet Meydanı’nda ve Cuma pazarında konuşlanacak. Ardından 100 bin imzayı topladığımızda dilekçeyi sunacağız ve Sayın Bülent Turan’ın 13. Cumhurbaşkanı adayı olması hususunda biz desteklerimizi belirtmiş olacağız. İnşallah Sayın Turan’ı da Sayın Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu’nun yanında Cumhurbaşkanı adayı olarak görürüz.”

Daha önce kendisine bu sözleri hatırlatılan Turan, “Bir ironiyi bile anlamayacak kadar ‘siyasi kör’ olanlara 4 ay önce neden adaylıktan çekildiğimizi gerekçeleriyle anlatmıştık. Yoksa; Güçlü Türkiye yolunda adayımız net” demişti.

- Advertisment -