Ana SayfaHaberlerGündemKılıçdaroğlu, CHP’li belediye başkanlarının ‘izinsiz’ çalışmalarına dikkat çekti, “gelsinler tutuklasınlar” dedi

Kılıçdaroğlu, CHP’li belediye başkanlarının ‘izinsiz’ çalışmalarına dikkat çekti, “gelsinler tutuklasınlar” dedi

Depremle ilgili eleştirel paylaşımları nedeniyle tutuklananları ve CHP’li belediyelerin deprem bölgelerinde yaptığı çalışmaları hatırlatan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Halkımızın yanındayız. Gelsinler tutuklasınlar” dedi. Pandemi döneminde CHP’li belediye başkanlarının yürüttüğü bağımsız yardım çalışmaları iktidar tarafından ‘izinsiz’ olduğu gerekçesiyle engellenmişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlupartisinin belediye başkanlarının deprem bölgelerinde yaptığı ‘izinsiz’ çalışmaları sosyal medya hesaplarından alıntılayarak, “Gelsinler, tutuklasınlar” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in tweet’lerini alıntılayan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Kapanan Hatay Havalimanı’nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar.”

“Arkadaşlarım limana müdahale ediyor. Gelsinler tutuklasınlar.”

“Binlerce TIR yardımla halkımızın yanındayız. Gelsinler tutuklasınlar.”

“Biz bu enkazı kaldırırız.”

CHP’li belediye başkanlarının tweet’lerini alıntıladıktan sonra bir tweet daha atan Kılıçdaroğlu “Ya hepimizi tutuklayın ya da geceden beri tutukladığınız gençleri, gazetecileri serbest bırakın. Çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

- Advertisment -