Ana SayfaHaberlerKılıçdaroğlu, Fettah Tamince’nin sponsoru olduğunu öğrenince CHP’li belediyenin düzenlediği Yörük Festivali’ne gitmekten...

Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince’nin sponsoru olduğunu öğrenince CHP’li belediyenin düzenlediği Yörük Festivali’ne gitmekten vazgeçti

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali”ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son anda katılmaktan vazgeçti. Kılıçdaroğlu’nun festivale katılmama sebebinin AK Parti’ye yakın ve FETÖ’den yargılandığı davalarda hakkında hem beraat hem de takipsizlik kararı verilen iş insanı Fettah Tamince’nin de festivalin sponsorlar arasında olması olduğu öğrenildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali”nin gala gecesine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldı.

Geceye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılması bekleniyordu.

Fakat CHP lideri geceye katılmaktan son anda vazgeçti ve sadece bir mesaj göndermekle yetindi.

Kılıçdaroğlu’nun bu kararında, festivalin sponsorları arasında  FETÖ’den yargılandığı davalarda hakkında hem beraat hem de takipsizlik kararı verilen iş insanı Fettah Tamince’nin de yer almasının etkili olduğu öğrenildi.

FETÖ Borsası ile suçlamıştı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce TBMM’deki grup toplantılarında birçok kez Fettah Tamince’nin FETÖ Borsası sayesinde dışarıda serbest dolaştığını iddia etmişti.

- Advertisment -