Ana SayfaHaberlerKılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT'ın kurucusu”

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT’ın kurucusu”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “SADAT’ın yöneticileriyle, bu kurumla yakından uzaktan hiçbir alakam yok” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Kılıçdaroğlu, mesajında “Erdoğan ‘SADAT ile alakam yok’ demişsin. Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT’ın kurucusu. Silah tüccarı. Başkenti İstanbul, dili Arapça olan yeni bir devlet kurmak istiyor. Bu başdanışmanından dinlediklerini bize de anlat, aydınlanalım” diye yazdı.

Kılıçdaroğlu’nun Cuma günü Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye (SADAT) gitmesi ve binaya alınmaması üzerine başlayan tartışmada en son Erdoğan bugünkü (18 Mayıs) AKP grup toplantısında CHP liderine seslenerek “SADAT’ın yöneticileriyle, bu kurumla yakından uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde bunu adeta bizim kullandığımız adeta darbeci bir oluşum olduğunu söyleyecek kadar terbiyesizleşiyor” demişti.

- Advertisment -