Ana SayfaHaberlerKız çocuklarını “seks kölesi” olarak kullanan Fransız iş insanı Bothier’e yönelik suçlamalar...

Kız çocuklarını “seks kölesi” olarak kullanan Fransız iş insanı Bothier’e yönelik suçlamalar artıyor

Kız çocuklarını “seks kölesi” olarak kullandığı iddiasıyla tutuklanan ünlü Fransız sigortacı iş insanı Jacques Bouthier’in şirketinde çalışan kadın işçiler Bouthier’e yönelik cinsel taciz iddiasında bulundu. Bouthier’in bakire kadın çalışanlara para karşılığı seks teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

Fransa’nın en zengin sigortacılarından biri olan 75 yaşındaki Jacques Bothier, 22 yaşındaki bir kadının polise ulaşarak 5 yıl boyunca Bothier tarafından seks kölesi olarak zorla evde tutulduğunu, sürekli olarak tecavüze uğradığını anlatması üzerine gözaltına alındı. 22 yaşındaki kadının iddiasına göre Bothier, kendisini 14 yaşında yeni bir seks kölesi bulmak koşuluyla serbest bıraktı. 22 yaşındaki kadın, ayrıca Bothier 14 yaşındaki kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girerken kayda aldığı videoyu da delil olarak Fransız polisine teslim etti.

Bothier’in eşi ve beraberindeki 5 kişi de video kaydının polisin eline geçmemesi, 22 yaşındaki kadının bulunup ülke dışına gönderilmesi için Bothier’e yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklu bir şekilde yargılanıyor. 160 milyon dolarlık kişisel servetiyle Fransa’nın en zengin 500 kişisinden biri olan Bothier’in şirketinde çalışan Fas asıllı 4 kadın da cinsel taciz suçlamalarını düzenledikleri bir basın toplantısında dile getirdi, Bothier’in kendilerine kadın akrabalarıyla tanışmak için teklifte bulunduğunu belirttiler. Bothier’in sigorta şirketinde yaklaşık 1800 kişi çalışıyor ve polis bu kişilerin ifadesine başvurmaya devam ediyor. Bazı çalışanların iddiasına göre Bothier çalışanlarının bekaretini bozmak karşılığında para teklif etmiş.

Bothier çocuk istismarı, tecavüz, zorla alıkoyma suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanıyor, şimdilik 7 kız çocuğunu “seks kölesi” olarak alıkoyduğu tahmin ediliyor.

- Advertisment -