Ana SayfaHaberler“Konuşanlar”ı susturma ittifakı

“Konuşanlar”ı susturma ittifakı

Komedyen Hasan Can Kaya’nın EXXEN dijital platformunda yayımlanan “Konuşanlar” programında seyircilerine küfür ettiğini yazan Nihat Genç’e eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş da destek verdi. İkilinin ihbarı üzerine harekete geçen RTÜK başkanı Ebubekir Şahin program hakkında inceleme başlattıklarını açıkladı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Exxen dijital platformunda yayımlanan “Konuşanlar” programı hakkında inceleme başlattıklarını duyurdu.

Şahin sosyal medyadan paylaştığı mesajında, programı “Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyaloglar” nedeniyle defalarca uyardıklarını belirtti.

“Konuşanlar” programıyla ilgili tartışma, RTÜK başkanının açıklamasından saatler önce Nihat Genç’in sosyal medya paylaşımlarıyla başlamıştı.

Genç, programdan bir kesiti “Gençler galiba para için makul yollardan geçinecek fikir, akıl, ürün bulamıyor ve zıpırın biri seyircinin yüzüne ana avrat düz gidip ekmeğini kazanıyor! Adına da mizah demiş, seyirci de mazoşist, para verip kendine küfür ettiriyor!” mesajıyla paylaşmıştı.

Genç, hemen ardından paylaştığı ikinci mesajında da kendisine arayıp tepkisini ileten programın sunucusu Hasan Can Kaya’ya küfür ettiğini duyurdu.

Genç’in paylaşımları sonrası eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş da yaptığı paylaşımda, Kaya’nın programları için “rezillik” dedi.

- Advertisment -