Ana SayfaHaberlerKRT TV muhabiri Ulusoy, CHP’li belediyelerle Özışık kardeşlerin ilişkisini yazdığı için işten...

KRT TV muhabiri Ulusoy, CHP’li belediyelerle Özışık kardeşlerin ilişkisini yazdığı için işten çıkartıldı

CHP’li Maltepe ve Ataşehir belediyelerinin internethaber.com’un sahibi Hadi Özışık ve kardeşleri Süleyman Özışık ile Baki Özışık’a özel araçlar tahsis edip, ‘ilan’ görünümüyle düzenli ödeme yaptığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile açıklayan gazeteci Çağdaş Ulus çalıştığı KRT TV’den kovuldu.

KRT TV’de muhabir olarak görev yapan gazeteci Çağdaş Ulus,  Sedat Peker’in Hadi Özışık ile konuşmasını yayınladıktan sonra sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yaparak CHP’li Maltepe ve Ataşehir belediyelerini Özışık kardeşlere araç tahsis etmek ve ilan adı altında düzenli ödeme yapmakla eleştirmişti.

Bu tweeti attıktan sonra KRT TV yönetiminden sürekli ‘yazdıklarını silmesi ve istifa etmesi’ konusunda baskı gördüğünü belirten Ulus, bunu reddettiğini ve kanala düzenli giderek mesaisine devam ettiğini fakat izin gününde kendisine üç gün boyunca işe gelmediği söylenerek iş akdinin feshedildiğini açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Ulus, “Ben sadece gazetecilik yaptım. Bu nedenle de bana yapılanların hukuksuz olduğunu bildiğim için konuyu yargıya taşıma kararı aldım” ifadelerini kullandı.

- Advertisment -