Ana SayfaHaberlerKULİS | “TV100’ün sahibi, Demirören Medya’yı alacak”

KULİS | “TV100’ün sahibi, Demirören Medya’yı alacak”

Medya kulislerinde, TV100’ün sahibi Necat Gülseven’in Demirören Medya’yı almaya hazırlandığı iddia ediliyor. Demirören Grubu’nun bir süredir medyadan çekilmek istediği söyleniyordu. Öte yandan geçen hafta Gülseven’in, bulunduğu bazı yerlerde Habertürk’ü alacağını söylediği de iddia edilmişti.

Medya kulislerinde konuşulan bir iddiaya göre; TV100’ün de bünyesinde bulunduğu 3N Medya Grubu, Demirören Medya’yı satın almaya hazırlanıyor.

3N Medya Grubu’nun sahibi, iş insanı Necat Gülseven’in, bir süredir medyadan çekileceği söylentileri dolaşan Demirören Grubu’yla temasa geçtiği iddia ediliyor. Gülseven aynı zamanda şarkıcı Ebru Yaşar’ın eşi olarak da tanınıyor.

Gülseven ile eşi Ebru Yaşar.

Ocak ayında da Demirören Medya’nın Tosyalı Holding’e satılacağı iddiası gündeme gelmişti. Tosyalı Holding iddiayı yalanlarken, Demirören Grubu iddiayla ilgili hukuki süreç başlattığını açıklamıştı.

Oda TV’nin “Hürrem”i: “Gülseven, ‘Habertürk’ü alacağım’ diyor”

TV100’ün sahibiyle ilgili son iddia Oda TV’de tartışma yaratan CHP kulislerinin yer aldığı “Hürrem Elmasçı” müstear isimli köşede yayımlandı.

Kimliği bilinmeyen “Hürrem Elmasçı” geçen hafta Çarşamba günü (19 Nisan) yayımlanan yazısında, Gülseven’in bir süredir, bulunduğu bazı yerlerde Habertürk’ü alacağını söylediğini iddia etti. Yazıda aynı zamanda Habertürk’ün sahibi iş insanı Turgay Ciner’in de bir süredir Habertürk’ü satarak medyadan çekilmeyi düşündüğü iddia edildi.

TV100’ün gizli sahibi mi var?

TV100 ve sahibi Gülseven’le ilgili son günlerde tekrar dillendirilmeye başlayan bir diğer iddia ise, Gülseven’in TV100’ün gerçek sahibi değil “emanetçi” sahibi olduğu.

Ocak ayında gazeteci Uğur Dündar’ın TV100’deki ilk programına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuk olmuş ve programa Kılıçdaroğlu’nun yayını sırasında ekrana verilen SADAT alt bant reklamı damgasını vurmuştu.

Olayın ardından Gülseven’in, Alaattin Çakıcı ile fotoğrafları da gündeme gelmişti. Gülseven, yayından iki gün sonra Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi’nde görüşerek, yayın sırasında SADAT reklamı yayımlanmasının teknik bir hatadan kaynaklandığını söylemişti.

Gülseven ile Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde.

Bu olay sonrası tartışmaların odağına yerleşen TV100’ün gizli sahibinin iş insanı Mehmet Cengiz olduğu iddiası gündeme gelmişti.

Son günlerde sosyal medyada ise TV100’ün gerçek sahibinin, YouTube’da yayımladığı videolarla gündeme gelen Muhammed Yakut’un iddialarında adı sıkça geçen iş insanı Metin Güneş olduğu iddiası dillendirilmeye başladı.

- Advertisment -