Ana SayfaHaberlerLevent Göktaş adına açılan Twitter hesabı kapatıldı… Ailesi: Yazılanlar Göktaş’ın üslup ve...

Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabı kapatıldı… Ailesi: Yazılanlar Göktaş’ın üslup ve kişilik özellikleriyle uyumlu değil

Hablemitoğlu cinayeti soruşturmasının firari zanlısı emekli Albay Levent Göktaş olduğu iddiasıyla paylaşımlar yapan Twitter hesabı için önce Göktaş’ın ailesi ‘üslup ve kişilik özelliğiyle uyumlu değil” açıklaması yaptı, ardından hesap kapatıldı. Hesabın açan kişi tarafından mı yoksa Twitter tarafından mı kapatıldığı henüz bilinmiyor. Göktaş’ın paylaşımları arasında kendisiyle ilgili geçen bir cümleye tepki gösteren Sedat Peker, “Ortadan adam kaldırma tekliflerini seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda konuşacağız” demişti.

Hablemitoğlu cinayeti soruşturmasının firari zanlısı emekli Albay Levent Göktaş olduğu iddiasıyla paylaşımlar yapan Twitter hesabıyla ilgili bu sabah (25 Temmuz) iki önemli gelişme oldu.

Önce Levent Göktaş’ın ailesi, avukatları Hüseyin Ersöz aracılığıyla, hesabın açılmasından hemen sonra Twitter’a kimlik doğrulama için başvuru yapıldığını ancak sürecin uzaması nedeniyle spekülasyonların artması üzerine bir açıklama yapma lüzumu hissedildiğini belirtti. Açıklamada şöyle dendi:

“Bu sosyal medya hesaplarında, gerçek dışı şekilde, gündem oluşturmak için yayınlanan videolar ve kurgulanan diyalogların da Müvekkilimizin üslubu ve kişilik özellikleri ile taban tabana zıt olduğunu ifade etmek isteriz.

“Bu süreçte Müvekkilimizle iletişim kurmak mümkün olmamış; sürece dair bir açıklama yapmak ise hem soruşturmaya müdahale olarak algılanabileceği hem de spekülasyon yaratmamak için tercih edilmemiştir.

“Ailesinin takdiri ile bu süreçte Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş’ı ve kızlarını bizlerin temsil ettiğimizi; ailesi ve avukatları tarafından yapılanlar dışında açıklamalara itibar edilmemesini rica ederiz.”

Açıklamadan kısa bir süre sonra hesabın kapatıldığı görüldü. Hesabın, açan kişi tarafından mı yoksa Twitter tarafından mı kapatıldığı henüz bilinmiyor.

Göktaş adına açılan Twitter hesabı, bugün (25 Temmuz) video çekmeye başlayarak yaşadıklarını ve bildiklerini anlatmaya başlayacağını duyurmuştu.

Levent Göktaş’ın avukatlarından Celal Ülgen, hesabın Göktaş’a ait olup olmadığıyla ilgili olarak TELE1’e “Emin değilim ama yüzde 90 ona ait gibi duruyor. Bana anlattıkları ile çok benzer şeyler anlatıyor. Ben onu arayamıyorum. İkimizin telefonu da dinleniyor. En son konuştuğumuzda bana ‘Ben yapmadım abi’ demişti” diye konuşmuştu.

Peker’den Göktaş’a: “Ortadan adam kaldırma tekliflerini konuşacağız”

Göktaş adına açılan hesaptan yapılan paylaşımlar arasında yer alan “Beni Sedat Peker’e benzetmeyin” sözlerine kızan Sedat Peker, kendisinin “iletişim danışmanı” olarak tanınan Emre Olur aracılığıyla şunları söylemişti:

“Levent abi eğer bu sözü sen söylemediysen şimdi söyleyeceklerimden dolayı kusura bakma.

“Beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Kimsin lan sen yavşak, Ankara’ya geldiğimde görüşmelerimizde yarım metre arkamdan yürüdüğün gerçekliği ortadayken beni Sedat Peker’le karıştırmayın demek ne demek? Benim ilgi alanımda değildin. Ancak emin ol şimdi radarıma girdin.

“Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız. Kimsin lan sen beni Sedat Peker ile karıştırmayın diyorsun?

“Ulan tüm dünya öğrendi de sen öğrenemedin mi? Dostlarımla eşit olmayı kabul ederim üstünlük taslamam ancak kimsenin beni küçültmesine izin vermem.”

Şengül Hablemitoğlu: “Leşler aralarında anlaşırsa ‘fake deriz’ demişler”

Göktaş adına açılan hesaptan dün (24 Temmuz) 22.00’da belgeler açıklanacağını duyurulmuştu. Daha sonra belgeleri açıklamayı da ertesi güne ertelediğini duyurması ve hesabın gerçekliği üzerindeki şüphelerin artması üzerine Nevip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket…

Leşler aralarında anlaşırlarsa; ‘fake deriz, buna hazırlayalım herkesi’ demişler. Allah belanızı verebilir mi artık bir an önce. Hukuk ve adalet de maymun edildiğine göre…”

- Advertisment -